Om kattepensionen​

På Lyngby Kattepension lægger vi vægt på det er en lille pension, med plads til 10 indendørs værelser og 10 udendørs værelser.

​Alle værelser er med fuld lofthøjde, og indrettet med udkigshylder, kradsetræer, dejlige kurve med wetbed tæpper, og naturligvis skåle og bakker

Staldene er monteret med klimaanlæg og ventilation, hvilket giver et rart indeklima. Stalden er opvarmet til ca. 18 – 22 grader​.

 • Store lyse værelser der rengøres 2 gange dagligt​
 • Fuldt lofthøjde​
 • Udkigs hylder​
 • Kradsetræ​
 • Dejlig kurve med vetbed tæpper​
 • Delvis gulvtæpper​
 • Video overvågning​
 • Klimaanlæg og ventilation​
 • Opvarmet 18 – 22 grader​
 • Vi spiller dæmpet musik

​​

Det er desværre ikke muligt, at vælge udendørs værelser fra 1. oktober til 1. april grundet kulden, da disse værelser fungere som indendørs værelser i den periode.

Priser​​

 • 1 kat i eget værelse kr. 125,-​
 • Ekstra kat i samme værelse, pr. ekstra kat kr. 75,-​
 • Prøvedøgn kr. 250,-​
 • Nytårsaften kr. 525,-​
 • Afhentning eller aflevering udenfor åbningstid kr. 250,-

Pensionsbetingelser

​Vaccinationer mv.

Din kat skal indenfor de sidste 12 måneder være vaccineret mod kattesyge og influenza. Medbring gyldigt vaccinationsbevis. Katten skal endvidere være behandlet og fri for lopper samt rask og sygdomsfri. Syge katte modtages ikke.​​

Dyrlæge/sygdom

Hvis din kat bliver syg under opholdet, ringer vi efter pensionens egen dyrlæge – med mindre vi har aftalt andet med dig. Du skal selv efterfølgende betale dyrelægeregningen.

Er katten ikke dækket af en sygeforsikring, eller dækker sygeforsikringen ikke det, katten fejler, og dyrelægebehandlingen bliver mere end kr. 3.000,-, forsøger vi at kontakte enten dig eller den oplyste kontaktperson, inden behandlingen iværksættes.

​Medicin

Vi giver gerne din kat medicin. Du bedes dog medbringe en skriftlig instruktion i dosering af medicinen.

Egne sager

Vi anbefaler, at du medbringer kattens egen kurv og også gerne andre sager, som feks. legetøj – det er med til at gøre opholdet ”hjemmeligt”.

​​

Foder

Vi fodrer med kvalitetsfodret. Du er velkommen til at medbringe eget foder. Der er dog ingen reduktion i prisen, og du bedes have pakket det i portionsposer svarende til ét måltid pr. pose.​

Hankatte

Hankatte modtages kun, hvis de er kastreret

Den daglige rytme for dyrene er vigtige derfor ligger

vi vægt på at overholde åbningstiderne. Samt afbud af pasning skal ske skriftligt pr. mail senest 14 dage enden opholdet starter.​

Betaling

Der afregnes kontant eller med mobile pay for opholdet, ved indlevering af din(e) kat(te).

O.B.S VI tager ikke imod Dankort​, da ekstra udgiften for terminalen ikke gavner prisen på opholdet.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os eller ringe​.​

​Fit 32

Til den voksne kat med moderat aktivitetsniveau

Nogle katte har adgang til det fri (begrænset eller lejlighedsvis), men tilbringer mere tid indendørs. Deres kost skal sikre, at de får alle de nødvendige næringsstoffer for at holde formen. Eftersom deres aktivitetsniveau er moderat, har de tendens til at tage på. De tilbringer mere tid indendørs og plejer derfor regelmæssigt deres pels, så risikoen for dannelse af hårboller øges.

Ernæringsmæssig balance

Fit 32 er et komplet og afbalanceret foder sammensat af 52 næringsstoffer. Det opfylder fuldt ud de ernæringsmæssige behov for proteiner, fedtsyrer, fibre, vitaminer og mineraler, din kat har for at kunne holde sig i topform.

Holder normalvægten

Et moderat kalorieindhold perfekt tilpasset behovet hos katte med begrænset aktivitetsniveau.

Fremmer udskillelse af hårboller

Ved hjælp af en kombination af ikke gæringsdygtige fibre og roetrævler, som stimulerer passagen gennem tarmen og udskillelsen af slugt hår.

​Sterilised 37

Til den steriliserede/kastrerede kat med tendens til overvægt

Din kats adfærd ændrer sig ved sterilisation/kastration, derfor skal dens kost også tilpasses til dens nye behov: Allerede 48 timer efter operationen øger katten den fodermængde, den indtager dagligt, med omkring 20%, samtidig med at dens energibehov nedsættes med cirka 30%, hvilket øger risikoen for overvægt. Urinsten ses oftere hos steriliserede/kastrerede katte, specielt hvis de er overvægtige, fordi de drikker og tisser sjældnere.

Begrænset vægtstigning
Et lavt kalorieindhold: mindre fedt, som leverer energi, og færre kulhydrater som f.eks. stivelse, der stimulerer foderindtagelsen. Tilskud af L-carnitin (100 mg/kg) fremmer fedtforbrændingen.

Sundere urinsystem
Fremmer et sundt urinsystem ved at holde kontrol med urinens surhedsgrad

Bevarelse af muskelmassen
Højt proteinindhold (37%) af høj biologisk værdi styrker og bevarer muskelmassen.

Firma

Lyngby Kattepension

CVR: 25931130​

Adresse​

Nybrovej 453

2800 Lyngby

Kontakt

Telefon: 26 28 91 98

E-mail: lyngbykattepension@live.dk